Bjarg HB UPH su galvos atrama

 429,00

Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje per 15 d.d.

Suteikiama 2 metų garantija!

14 dienų grąžinimo garantija!

Perkate daugiau negu 3 vienetus? Susisiekite >>> ir gaukite asmeninį pasiūlymą!

 

Platus audinių asortimentas! Galimybė rinktis audinio spalvą iš paletės.  Susisiekite >>>

Populiariausios audinių spalvos:

Turimas kiekis sandėliuose:

Liko 2

Aprašymas

„Bjarg HB UPH su galvos atrama“ – aukščiausios kokybės darbo ir vadovo biuro kėdė, sukurta taip, kad padidintų jūsų komfortą ir produktyvumą, o jūsų darbo vietai suteiktų rafinuotumo. Ši kėdė pagaminta kruopščiai skiriant dėmesį detalėms, ji yra puikus stiliaus, funkcionalumo ir ergonomikos derinys. Paprasti, praktiški ir funkcionalūs sprendimai leidžia išlaikyti pusiausvyrą ir darbingumą bei padeda sėkmingai atlikti užduotis.

Kėdė yra sodrios rudos spalvos, pagaminta iš aukštos kokybės gobeleno medžiagos, todėl joje lengvai dera rafinuotumas ir ilgaamžiškumas. Kėdės sėdimoji dalis reguliuojama 415-540 mm aukščio diapazone, todėl kėdė puikiai tinka įvairaus ūgio žmonėms, skatina taisyklingą laikyseną ir mažina diskomfortą sėdint ilgas darbo valandas.

Su biuro kėde „Bjarg HB UPH su galvos atrama“  lengvai pritaikysite rankų atramas, naudodami 1D  reguliuojamus, iš stiklo pluoštu sustiprinto poliamido pagamintus porankius, kurių aukštis gali būti nuo 200 mm iki 280 mm. Porankiai yra 80 mm pločio ir turi minkštas poliuretano pagalvėles, todėl į juos galima patogiai atremti dilbius.

,,Bjarg HB UPH su galvos atrama“ biuro kėdė su sinchroniniu mechanizmu lengvai prisitaiko prie kiekvieno jūsų judesio ir užtikrina tolygų atsilošimą. Kėdėje įdiegtas mechanizmas suteikia galimybę reguliuoti sėdynės aukštį ir gylį, atlošo aukštį 70 m diapazone, laisvai suptis sėdint arba fiksuoti atlošą ir sėdynę 5-iose padėtyse. Mechanizmo apsauginė funkcija ,,Anti-Shock” užtikrina sklandų atlošo judėjimą be jokių nemalonių atlošo smūgių ar diskomforto.

Šioje kėdėje, leidžiančioje dirbti atsipalaidavus, yra reguliuojamas galvos atlošas, kuris yra pritaikomas prie jums patogaus aukščio nuo 110 mm iki 210 mm. Kurdami Bjarg kėdes, gamintojai atsižvelgė į saugumą ir stabilumą: kėdė turi itin tvirtą penkių žvaigždučių pagrindą, kurio skersmuo 710 mm. Savaime stabdantys ratukai leidžia sklandžiai ir be pastangų judėti, o prireikus užtikrina stabilumą. Ratukų skersmuo 60 mm.

„Bjarg HB UPH su galvos atrama“ biuro kėdė atitinka griežčiausius kokybės standartus. Ji buvo išbandyta ir sertifikuota pagal EN 1335 ir FSC® (FSC-C120977) reikalavimus, taip užtikrinant aukščiausią gamybos kokybę ir tvarumą.

Papildoma informacija

Paskirtis

Darbo kėdės, Vadovų kėdės

Kaina

429,00 €

Spalva

Ruda

Medžiaga

Gobelenas

Aukštis

1115 – 1320 mm

Plotis

650 mm

Gylis

644 mm

Sėdimosios dalies aukštis

415 – 540 mm

Sėdimosios dalies plotis

460 mm

Sėdimosios dalies gylis

425 – 475 mm

Porankiai

1D reguliuojami porankiai

Porankio aukštis

200 – 280 mm

Porankio plotis

80 mm

Atlošo aukštis

695 – 765 mm

Atlošo plotis

410 mm

Galvos atrama

Reguliuojama, Yra

Galvos atramos aukštis

110 – 210 mm

Galvos atramos plotis

220 mm

Biuro kėdės tipas

Su porankiais, Su ratukais

Biuro kėdės savybės

Anti-Shock funkcija, Ergonominė, Reguliuojama galvos atrama, Reguliuojamas atlošas, Reguliuojamas aukštis, Reguliuojamas sėdynės gylis, Reguliuojami porankiai, Svyravimo mechanizmas, Užrakinimo funkcija

Mechanizmas

Sinchroninis mechanizmas

Kėdės bazė

Ø 710 mm, Penkiažvaigždė

Ratukai

Ø 60 mm, Savaime stabdantys

Testavimas

EN 1335, FSC® (FSC-C120977)

Kilmės šalis

Lenkija

Prekės ženklas

NowyStyl

Garantija

24 mėn.